Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Martí dona suport al vigilant del Castell i als vigilants municipals

El 3 d’agost, el vigilant municipal va ser increpat per un individu quan va ser amonestat per fer massa soroll a les dues la matinada en un espai públic.

Es dona el cas que aquest individu ja havia estat portat a judici a principis d’estiu precisament per amenaçar de mort el mateix vigilant, amb la conseqüent sentència d’haver de pagar 90 euros de multa. En aquesta ocasió va amenaçar el vigilant dient-li ‘Por 90 euros que me costó la última vez te reviento la cabeza otra vez’. En el comunicat l’ajuntament destaca la professionalitat del vigilant, que, tot i les amenaces, va perseguir l’individu per tot el poble i li va imposar una denúncia de trànsit per conducció temerària i dues més per circular sense assegurança ni ITV. Atesa la reiteració d’amenaces de mort i que l’individu coneix on viu el vigilant, es va interposar una nova demanda judicial i fins i tot una petició d’ordre d’allunyament. L’Ajuntament lamenta que el Jutjat d’Instrucció número 1 de Vilafranca hagi decidit absoldre l’individu, la qual cosa deixa en una estat de total desempara als vigilants. Per aquest motiu, l’Ajuntament apel·larà a aquesta sentència. Paral·lelament, i per poder aportar proves de cara a futurs incidents, l’Equip de Govern ha aprovat d’urgència la compra d’una càmera de seguretat adossada al cos dels vigilants municipals i d’armilles de seguretat en cas d’agressions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: