Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Xarxa de Vilafranca inicia temporada d’espectacles 2021-22 amb els pallassos La Bella Tour

La Xarxa de Vilafranca inicia temporada d’espectacles 2021-22 amb els pallassos La Bella Tour

Aquest diumenge a les 12 del migdia, la Xarxa de Vilafranca arrenca temporada amb l’espectacle La Bella Tour al teatre Cal Bolet.

Es tracta d’una paròdia de com dos pallassos de la vella escola intenten sobreviure al món modern fent l’únic que saben fer. Dos personatges sense sentit del ridícul, que intenten seguir amb el seu propòsit passi el que passi, portar l’espectacle endavant i aconseguir les rialles del públic. Coincidint amb el 25è aniversari de la Fundació Xarxa, aquest primer cap de setmana d’octubre es duran a terme més de 40 espectacles familiars arreu de Catalunya. Amb aquesta iniciativa, l’entitat té l’objectiu d’acostar la cultura a la població i transmetre l’interès pel teatre al públic infantil i juvenil. La Fundació Xarxa és una entitat que promou la llengua i la cultura catalanes a través de les arts escèniques. Actualment, la fundació aplega una cinquantena de grups i més de 300 voluntaris, repartits en 24 comarques catalanes, que treballen per fer arribar els seus espectacles arreu del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: