Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La subhasta del Firart recapta 4.104 euros per a la Festa Major de Vilafranca

El quadre que es va adjudicar per un preu més alt va ser un d’August Rossell, que es va adquirir per 500 euros. El segon preu més elevat va ser per a un de la Maria Teresa Baltasar, per 390 euros. I el tercer quadre més ben pagat va ser un de Joan Anton Mascaró, adjudicat per 300 euros.

La 33a i última edició del Firart va culminar aquest dimecres 1 de setembre amb una subhasta a benefici de la Festa Major. L’acte, que inicialment s’havia de celebrar al pati de l’Estalella, finalment a causa de les previsions de pluja es va acabar fent a la nau de Cal Figarot. La iniciativa va aconseguir recaptar un total de 4.104 que es destinaran a la més típica. L’encarregada de conduir la darrera subhasta era la Jordina Biosca. Minuts abans de l’inici de l’acte explicava que un dels reptes era mantenir el ritme tota l’estona.
Biosca confessava que s’havia documentat molt.

En aquesta edició del Firart, hi han participat quaranta dos artistes, representatius de les trenta-dues edicions celebrades anteriorment, cadascun dels quals ha aportat una quinzena de peces de petit i mitjà format. Entre els artistes trobem vint-i-quatre homes i divuit dones, i tot i que hi ha hagut una àmplia representació penedesenca, hi han participat set artistes vinguts de fora de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: