Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Societat La principal-El Casal de Vilafranca celebra els 117 anys d’història

El 24 de setembre el Casal complia 117 anys i com cada any, van preparar un seguit d’activitats gratuïtes perquè els socis i sòcies ho poguessin celebrar.

Entre les més destacades hi havia teatre i música. En concret el dissabte a quarts de nou del vespre el Teatre del Casal acollia la representació de l’obra ‘36 preguntes que faran que t’enamoris’. Es tracta d’una comèdia àcida, fresca, divertida i molt desvergonyida, que parla de l’amor, la família i l’amistat.
Una comèdia romàntica escrita i dirigida per Pere Anglas, inspirada en experiment que el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer el 1997 sobre com es genera la intimitat. I el diumenge al migdia, s’obriren les portes del teatre per gaudir en un marc segur i distanciat, d’un vermut especial de la Mercè. Allà el vicepresident del Casal, Marcel Esteve, ens explicava les fiferents activitats previstes.
Esteve destacava amb satisfacció la bona resposta dels socis.
El concert comptava amb la sensibilitat de la cantant ‘Ela’ d’una de les veus sorgides de la mà de ‘Sing Your Dreams’, equip que dirigeix el departament de cant del projecte formatiu ‘Arteria’. Un concert en format acústic que traslladava als anys 80 i 90.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: