Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Setmana Europea de la Mobilitat contempla tres tardes sense trànsit a la Rbla Nostra Senyora

La Setmana Europea de la Mobilitat tindrà lloc del 16 al 22 de setembre sota el lema ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’.

L’Ajuntament de Vilafranca i diverses entitats i empreses han programat diferents actes amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. La Setmana Europea de la Mobilitat tindrà lloc del 16 al 22 de setembre sota el lema ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’.
Lourdes Sánchez és la regidora de Medi Ambient.

La Setmana Europea de la Mobilitat 2021 contempla tres tardes sense trànsit de vehicles a la Rambla de Nostra Senyora: les de dilluns, dimarts i dimecres. Aquells dies la zona estarà tallada a la circulació entre cinc i vuit del vespre i s’abordaran tres grans àmbits temàtics a través de tallers i parades: mobilitat i salut, mobilitat i canvi climàtic i mobilitat i seguretat.

D’altra banda, en la línia de donar a conèixer el transport públic de la vila, el bus urbà serà gratuït aquella setmana. Ho explica el regidor de Mobilitat Aureli Ruiz.

El programa d’actes compta, a més, amb multitud de propostes com una cursa d’orientació amb el Capità Vitamines, la Pedalada Verda dels Castellers de Vilafranca o la cursa de transports de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP).

La Setmana Europea de la Mobilitat 2021 arriba després de la recent aprovació inicial del Pla de Mobilitat de Vilafranca. Un projecte que pretén fomentar modes de desplaçament més sostenibles per, d’aquesta manera, contribuir a reduir les emissions de CO2 del municipi, millorar la qualitat atmosfèrica i reduir la contaminació acústica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: