Divendres, 3 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La secció de Belles Arts del Casal commemora el seu 70è aniversari amb una exposició

L’exposició es pot visitar a la Capella de Sant Joan de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.

La mostra, que es inaugurar divendres, s’articula en dues tipologies d’obres. Unes que recorren les parets laterals de la Capella i que estan fetes en paper, pintades en tinta xinesa i pintura acrílica i compten amb motius vegetals orientals. Unes altres, que estan exposades a l’absis, són peces pintades a l’oli sobre fusta, que recreen i revisiten obres de dos pintors de finals del segle XIX i principis de segle XX. L’exposició es completa per fotografies en blanc i negre que mostren fragments d’aquests setanta anys dedicats a l’estimació, l’estudi i la pràctica artística. La presidenta de la secció de Belles Arts del Casal, Sílvia Arniches, explica que en aquestes 7 dècades han treballat diverses tècniques artístiques.

A més, hi ha la possibilitat de gaudir d’un parell de visites comentades a càrrec de membres de la Secció de Belles Arts del Casal. Tindran lloc els dissabtes 2 i 16 d’octubre, a les 19h. No es requereix inscripció prèvia però sí que l’aforament estarà limitat a 40 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: