Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Sala dels Trinitaris acull ‘Dones de tots colors i transicions’ de l’artista Thaïs Miguel

La Sala dels Trinitaris acull ‘Dones de tots colors i transicions’ de l’artista Thaïs Miguel

Des de l’any 2019 Thaïs Miguel viu a Vilafranca, on continua fent tallers de pintura i creativitat tant al meu estudi com a escoles de l’Alt Penedès. L’exposició s’inaugura aquest divendres al vespre.

La mostra s’inaugura aquest divendres 24 de setembre, a les 8 del vespre. Són quinze obres de mitjà i gran format treballats emprant la tècnica mixta i el collage amb què l’artista vol expressar i fer homenatge a tot tipus de dones. Ella les defineix com a dones màgiques, dones amb dolor, dones alquimistes, dones amb els seus ancestres, dones pures, dones putes, dones del mar, dones de la terra, del foc i l’aire. Completen l’exposició catorze esbossos, dos gravats, una performance audiovisual i algunes escultures.

En aquest projecte, Thaïs Miguel s’ha deixat anar expressivament, s’ha permès sentir i reconèixer tots els estats emocionals de la seva vida i els ha volgut mostrar i compartir, tant els propis com els d’altres dones.

Thaïs Miguel treballa donant tallers de pintura i creativitat a diferents escoles d’infantil i de manera personalitzada impartint monogràfics trimestrals al seu petit taller, a Vilafranca.

L’acte inaugural comptarà aquest divendres amb la participació de l’artista i del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Ricard Rafecas. ‘Dones de tots colors i transicions’ es podrà visitar a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 31 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: