Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Nit dels Xarel·los exhaureix les entrades

La Nit dels Xarel·los exhaureix les entrades

L’esdeveniment tindrà lloc dissabte de 19h a 23h i comptarà amb la presència dels Castellers de Vilafranca.

El Claustre de Sant Francesc acollirà aquest dissabte la 12a edició del maridatge dels vins Xarel·lo de la DO Penedès i la gastronomia del restaurant El Gat Blau. Tot i que encara queden dos dies, l’acte ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

Organitzat pel restaurant vilafranquí El Gat Blau, amb el patrocini de la DO Penedès, en aquesta 12a edició, els assistents tindran l’oportunitat de conèixer i descobrir la feina que 14 cellers de la DO Penedès fan sobre la varietat blanca estrella del territori, la xarel·lo. Fins a 27 vins i escumosos monovarietals de Xarel·lo s’oferiran a degustar en una mostra on s’hi podran trobar diferents mètodes d’elaboració i interpretació, tot acompanyat de propostes gastronòmiques del seu restaurant El Gat Blau.

El tret de sortida es donarà a les 19h i fins les 23h, es podrà gaudir dels vins Xarel·lo i la gastronomia, acompanyats de música en directe i de la presència dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: