Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La IV Cursa del transport de Vilafranca sortirà des dels centres del Consorci Sanitari

Aquest any com a complement a la Cursa de Transports es podrà visitar l’exposició ‘El transport públic ens dona més’ a la Rambla de Nostra Senyora. L’exposició es podrà visitar el mateix dia de la cursa de 5 de la tarda a 8 del vespre.

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat es vol dur a terme la quarta edició de la Cursa de Transports a Vilafranca, que se celebraria el dimarts dia 21 de setembre. La finalitat d’aquestes curses, és la de comparar el temps, els costos i l’impacte ambiental dels desplaçaments.
El delegat a l’Alt Penedès de l’associació PTP, Albert Parés, explica que serveix per prendre consciència.

En aquesta ocasió la cursa tindrà com origen els hospitals del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i acabarà a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca. Per tal de participar en aquesta activitat cal apuntar-se al web transportpublic.org, on es poden consultar els diferents punts de sortida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: