Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major dels Petits es trasllada a l’escola Pau Boada, a causa de la pluja

Es canvia la ubicació, però es manté l’horari d’aquesta activitat, i també la de la subhasta del Firat que es trasllada a Cal Figarot.

Els administradors han decidit finalment aquest trasllat davant la previsió de pluja que hi ha per primera hora d’aquesta tarda. Així, el pregonet, l’encesa de la tronada i la cercavila inversa de la Festa Major dels Petits es faran al pati d’aquesta escola al barri de l’Espirall. Es manté l’horari de 2/4 de 5 de la tarda per iniciar l’activitat amb el pregonet a càrrec de la Fundació Atlètic Vilafranca.

D’altra banda dir també que la subhasta del Firart, que estava prevista a l’Estalella i Graells, es trasllada també per la previsió de pluja a Cal Figarot. Aquest acte s’iniciarà 2/4 de 7 de la tarda.

A hores d’ara, els administradors mantenen la resta d’activitats previstes segons estaven programades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: