Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Sant Cugat Sesgarrigues impulsa al·legacions col·lectives al projecte de la MAT

La formació de l’esquerra independentista ha presentat al·legacions per impugnar el projecte tant a nivell nacional com a nivell local.

Des de l’assemblea local de la CUP de Sant Cugat Sesgarrigues s’ha organitzat una campanya d’al·legacions col·lectives en la que s’insta als veïns i veïnes a signar les al·legacions. D’aquesta manera els cupaires volen evidenciar el rebuig popular al projecte de línia de Molt Alta Tensió que, entre d’altres localitats penedesenques, afecta el terme municipal de Sant Cugat amb la instal·lació de cinc torres i una subestació que afecten elements declarats com a Bé Cultural d’Interès Local com són la Font del Cuscó, Can Grasses, Can Suriol de Dalt i Can Suriol de Baix, així com els jaciments arqueològics de la Font del Cuscó i del Torrent de Can Marçal.

CUP, MAT

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: