Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cambra de l’Alt Penedès i la Cambra del Garraf presenten l’oferta formativa

La Cambra de l’Alt Penedès i la Cambra del Garraf presenta la nova oferta formativa del segon semestre del 2021.

Més d’una desena de cursos conformaran el nou catàleg formatiu per al curs 2021-2022 que un any més les Cambres de l’Alt Penedès i el Garraf posaran a disposició del teixit empresarial del territori, així com també de les persones emprenedores i autònoms i autònomes.

D’entre la programació d’enguany hi destaquen els cursos dedicats a gestionar el programa de visualització de dades Power BI, a millorar les habilitats en Excel o a actualitzar els coneixements en matèria reguladora d’exportacions, els Incoterms 2020.

D’aquesta forma, les Cambres seguiran un any més donant resposta a les principals preocupacions i demandes de les empreses de la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: