Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 4a Cronoescalada solidària Santa Fe-La Granada es celebrarà el 9 d’octubre

La 4a Cronoescalada solidària Santa Fe-La Granada es celebrarà el 9 d’octubre

A les onze del matí, es celebrarà la quarta edició de la Cronoescalada Santa Fe-La Granada, una prova atlètica de caràcter solidari organitzada conjuntament pels ajuntaments dels dos municipis.

El recorregut del certamen és de 830 metres i 33 metres de desnivell, amb sortida a les escales de l’església de Santa Fe i arribada al castell de la Granada després de transcórrer per l’històric Camí de les Costes. El preu de la inscripció és la donació d’una ampolla d’oli d’un litre que es destinarà al Banc dels Aliments. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a l’enllaç www.lagranada.com/web/cronoescalada/.
Tanmateix, s’hauran de completar el mateix dia de la prova quan es faci la donació de l’ampolla d’oli abans de prendre la sortida. Serà el moment en què s’entregarà el dorsal als participants.
Les inscripcions són només online fins el dijous 7 d’octubre. El divendres 8 d’octubre es facilitarà als participants el seu horari de sortida mitjançant un correu electrònic. No s’admetran noves inscripcions el mateix dia de la prova, però sí que s’admetrà la donació d’ampolles d’oli i tothom qui ho desitgi podrà fer el traçat caminant un cop hagi sortit el darrer corredor. La Cronoescalada s’inclou en el programa d’actes de la Festa del Most de la Granada i de la Festa Major de Santa Fe del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: