Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fernanda García Lao presentarà ‘Nación vacuna’ a Vilafranca

‘Nación vacuna’ va ser publicada per l’editorial Candaya al març de 2020, una setmana abans que la pandèmia tanqués les llibreries i els aeroports.

Fernanda García Lao és una de les veus més personals i prestigioses de la literatura argentina actual i dilluns presentarà a la Llibreria L’Odissea de Vilafranca ‘Nación vacuna’, una inquietant novel·la retrofuturista de sorprenent i incisiu humor. Els presentadors seran la reconeguda traductora Eugènia Vázquez i Ricardo Martínez.

‘Nación vacuna’ va ser publicada per l’editorial Candaya al març de 2020, una setmana abans que la pandèmia tanqués les llibreries i els aeroports. Aviat es va descobrir que aquesta irreverent i compromesa novel·la, era també sorprenentment profètica: hi apareixen vacunes i una epidèmia, mostra com l’estat reacciona davant d’una catàstrofe i reflexiona sobre el poder pertorbador de la mentida política i de les fake news.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: