Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fernanda García Lao presenta la seva darrera novel.la a Vilafranca

Aquest proper dilluns, 6 de setembre, a les vuit del vespre Fernanda García Lao, una de les veus més personals i prestigioses de la literatura argentina actual, es presentarà a la Llibreria L’Odissea.

‘Nación vacuna’. Es tracta d’una inquietant novel·la retrofuturista de sorprenent i incisiu humor. Els presentadors de l’acte seran la reconeguda traductora Eugènia Vázquez i Ricardo Martínez.
‘Nación vacuna’ va ser publicada per l’editorial penedesenca Candaya el març de 2020, una setmana abans que la pandèmia tanqués les llibreries i els aeroports. Aquesta irreverent i compromesa novel·la, era també sorprenentment profètica perquè hi apareixen vacunes i una epidèmia, mostrant com l’Estat reacciona davant d’una catàstrofe i reflexiona sobre el poder pertorbador de la mentida política i de les fake news.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: