Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fernanda García Lao ha presentat la seva darrera novel·la a Vilafranca

Aquest dilluns Fernanda García Lao, una de les veus més personals i prestigioses de la literatura argentina actual, ha presentat a la Llibreria L’Odissea ‘Nación vacuna’.

Es tracta d’una inquietant novel·la retrofuturista de sorprenent i incisiu humor. Els presentadors de l’acte eren la reconeguda traductora Eugènia Vázquez i l’argentí, Ricardo Martínez, com a lector. Martínez destacava que tot i tractar-se de ficció futurista la lectura de l’obra retrotrau a temps i sentiments viscuts. Per la seva banda Eugènia Vázquez explica que per casualitat entronca amb el que vivim actualment en temps de pandèmia.

‘Nación vacuna’ va ser publicada per l’editorial penedesenca Candaya el març de 2020, una setmana abans de l’esclat de la pandèmia. Aquesta irreverent i compromesa novel·la, és també sorprenentment profètica perquè hi apareixen vacunes i una epidèmia, mostrant com l’Estat reacciona davant d’una catàstrofe i reflexiona sobre el poder pertorbador de la mentida política i de les fake news. La presentació va comptar també amb la música en directe de la cantautora Valentina Sandoval, filla de l’escriptora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: