Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manté estable la xifra d’ingressats per coronavirus als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

Des de fa una setmana que no s’han de lamentar més víctimes mortals als centres sanitaris per la pandèmia.

L’informe de seguiment que ha publicat aquest dilluns el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf assenyala una estabilització, amb un baix nivell de pressió hospitalària. Els ingressats s’han centralitzat als Camils, on hi ha en aquests moments 11 persones. Una més de les que hi havia en l’informe del dijous de la setmana passada. En els darrers dies no s’ha produït cap altre mort per Covid amb el que les xifres són de 191 persones mortes als centres sanitaris del Garraf des de l’inici de la pandèmia i 93 persones a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: