Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manté el baix nivell de pressió hospitalària a l’Alt Penedès i Garraf per coronavirus

També cal destacar que ja fa força dies que no s’ha produït cap altra víctima mortal per la pandèmia a les dues comarques.

Aquestes són les dades principals que es desprenen de l’informe de seguiment que ha publicat aquest dijous el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. En aquest document es pot comprovar com a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès porten ja dues setmanes sense ingressats amb Covid i també molts dies sense que hi hagi víctimes mortals per la pandèmia. Als centres sanitaris del Garraf també fa més d’una setmana que no hi ha cap víctima mortal i en aquests moments hi ha 10 ingressats amb coronavirus, un menys dels que hi havia en l’informe del dilluns passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: