Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa una moratòria en l’obertura de nous bars a La Girada i un pla d’usos

Els republicans insisteixen que només amb una major diversificació de l’oferta d’activitats s’aconseguirà augmentar l’atractiu econòmic i social del barri.

Els republicans expliquen que a la Rambla de la Girada, l’Avinguda Europa i la Ronda de Mar hi ha una alta concentració de bars i està previst que hi hagi noves obertures. Tot plegat creuen que suposa un repte pel que fa la convivència al barri, tenint en compte que aquests darrers anys hi ha problemes evidents de conciliació amb els veïns i veïnes d’aquests carrers i del barri. Des d’ERC consideren que els bars són un espai de cohesió social, però creuen que el model comercial òptim ha de saber combinar diferents tipus de negoci, des de botigues de barri, passant per bars i restaurants fins a altres tipologies d’establiments.

Per aquest motiu, al proper ple municipal, els republicans presentaran una moció que pretén reclamar l’aprovació d’una moratòria en l’obertura de nous bars i en la posada en marxa d’un pla d’usos sobre les activitats econòmiques del barri.
La regidora d’ERC, Montse Espinosa, explica que darrerament hi ha problemes de convivència i actituds incíviques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: