Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Empat just del Vilafranca (1-1) al camp del Vilassar en l’estrena de lliga

Un gol d’Eric Via, a quinze minuts pel final, va servir per esgarrapar un punt en l’inici de lliga al camp del Vilassar

El Vilafranca va esgarrapar un punt del camp Xevi Ramon, a Vilassar de Mar (1-1). Els d’Ivan Moreno havien tancat la temporada passada el 27 de març, cinc mesos més tard van tornar a la competició, empatant a la comarca del Maresme.

Ivan Moreno va fer debutar a l’onze inicial a Daniel Massot, Isaac Puig, Gabriel Vidal i Jonatan Collado. També van tenir minuts David Romo i Abel Cortina.

Partit molt disputat, de lluita, de poques ocasions, però clares i sense encert atacant. Els primers 45’ van finalitzar amb l’empat inicial. A la segona part es van produir els dos gols. Per començar un xut llunyà d’Èric Ruiz va sorprendre pel pal llarg a Toni Casamayor, que es va convertir en un espectador privilegiat de la jugada.

Als 20 minuts de la segona part s’avançaven els de casa. Els vilafranquins van donar un pas endavant, conscients que el resultat els era del tot desfavorable. Cinc minuts més tard van celebrar l’empat. Pilota descontrolada dins l’àrea local, i Èric Via, de forma molt oportuna, pot superar a Andrés Díez.

Al final dels 90 minuts, un empat que feia justícia al vist sobre el camp del Vilassar de Mar. En la propera jornada, plat fort pels vilafranquins. Dissabte a les 17h rebran a l’Olot, un dels grans favorits a l’ascens, i que aquesta jornada inaugural va guanyar per 3 a 1 al Castelldefels.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: