Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Verds completen la primera actuació amb tres castells i pilar des de l’inici de la pandèmia

Els Verds completen la primera actuació amb tres castells i pilar des de l’inici de la pandèmia

Els Castellers de Vilafranca completen la seva primera actuació 2 anys després i descarreguen el 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7, el pilar de 5 i quatre pilars de 4.

Després que dimarts passat el Procicat donés llum verda al nou protocol per la represa castellera, que permet fer castells amb 160 persones, els Castellers de Vilafranca han fet aquest dissabte la primera actuació. Ha estat a la Nit dels Xarel·los, on des de fa setmanes els vilafranquins ja tenien programada la seva participació. L’última actuació dels Verds havia estat l’1 de novembre del 2019, per Tots Sants.
A l’actuació hi van participar un grup d’uns 140 castellers i castelleres. A la primera ronda hi van descarregar el 3 de 7; a la segona, el 4 de 7 amb agulla; a la tercera, el 4 de 7; i a la ronda de pilars, el pilar de 5. Per acabar, van alçar quatre pilars de 4. El president dels Castellers de Vilafranca, Carles Mata, va manifestar que l’actuació és un “pas més” en la represa i que l’objectiu “és que pugui sortir tota la colla a plaça”. En les properes setmanes, la colla treballarà per poder fer més actuacions, amb la mirada posada a Tots Sants, diada de la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: