Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els titelles i la màgia són els protagonistes del 8è Rodaplaces

Un any més, la tarda del dia 2 de setembre es va celebrar el Rodaplaces.

Enguany era la vuitena edició d’aquest tast d’espectacles infantils, organitzat per la Xarxa i el Casal Popular La Gueralda. Hi havia dos espectacles programats, amb reserva prèvia i límit d’aforament.

D’una banda, ‘El secret de la Detectiva Klaus’, previst a l’escola Estalella, però que es va acabar traslladant a l’Auditori per previsions de pluja. Allà es van fer dues funcions, una a les 17h i l’altra a les 19h.

Es tracta d’una proposta de titelles i de teatre amb objectes protagonitzada per la detectiva Klaus, una investigadora curiosa i divertida capaç de resoldre els enigmes més difícil. Fent un viatge a través d’alguns dels contes més coneguts pels menuts de casa, com la Caputxeta, els tres porquets, el Patufet o Hansel i Gretel… la canalla i les seves famílies van descobrir el veritable secret de la detectiva Klaus.

A les mateixes hores va actuar el Mag Stigman, amb l’espectacle ‘Més que màgia’. Aquesta proposta s’havia de fer al pati de l’Institut Milà i Fontanals però finalment, per previsions de pluja, es va fer la pista coberta de l’escola Pau Boada. Va ser un espectacle visual, entretingut, ple d’efectes màgics i dansa moderna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: