Divendres, 3 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els penedesencs Pedrito Gil i Marc Gual defensaran junts la samarreta del Forte dei Marmi

Els dos veterans jugadors, amb passat al Noia, ara tornaran a compartir vestidor al conjunt italià, un dels millors del panorama europeu

Pedrito Gil i Marc Gual tornaran a jugar plegats aquesta temporada vinent a l’equip italià del Forte Dei Marmi. Els dos veterans jugadors de Sant Sadurní atresoren un palmarès realment espectacular. Pedrito Gil, de 41 anys ha militat a Noia, Tenerife, Infante de Sagres, Porto, Reus, Valdagno, Sporting de Portugal i Forte dei Marmi. Amb tots els equips ha aconseguit títols i en l’àmbit internacional llueix 6 mundials i 7 europeus.

Gil, després de tancar la seva etapa al Sporting de Portugal, passa a defensar els colors de l’equip de la Toscana italiana, que ve de guanyar-ho tot l’any passat. El jugador penedesenc coneix molt bé la Lliga Italiana, ja que, del 2013 al 2016, va formar part del ‘Forte’.

Pel que fa a Marc Gual, que el proper mes de desembre també complirà 41 anys, ha jugat amb el Noia, Reus, Liceo i Barcelona. També llueix un grapat de títols estatals i ha aixecat 5 campionats del món i 4 europeus. Gual va penjar els patins fa dues temporades i es va incorporar com a delegat del Barcelona. Aquest curs tornarà a les pistes, i comenta que, un cop completades tres setmanes d’entrenament, se sent d’allò més bé.

Si no hi ha contratemps, Pedrito Gil i Marc Gual, que van començar plegats al Noia, tancaran la seva dilatada trajectòria també compartint vestidor, en aquest cas a Itàlia. La Lliga Italiana s’enceta el mes vinent, però, abans, podrien sumar un títol mes al seu palmarès, amb la Supercopa que disputaran aquesta setmana davant l’Amatori Lodi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: