Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra van detenir el presumpte autor de la mort de la seva mare a Vilafranca

El divendres a la tarda es va generar una situació tensa al carrer dels Ferrers de Vilafranca.

Tot apunta que un home hauria matat las seva mare de 60 anys mentre presumptament tenia un brot psicòtic. Un germà de l’agressor està ferit greu i, de fet, el detingut també està acusat de causar-li lesions de gravetat. Els fets van passar divendres a la tarda, pels voltants de les set, al domicili familiar, al carrer dels Ferrers. Quan els serveis d’emergència i la policia van arribar ja no van poder fer res per salvar la vida de la dona. La presència de nombroses ambulàncies i cotxes de la policia va generar expectació al carrer i un equip de Penedès TV va ser el primer en arribar al lloc dels fets per captar les imatges del desplegament dels cossos de seguretat. Abans de les vuit del vespre a través de les xarxes Ràdio Vilafranca i Penedès TV ja informaven del que es va poder esbrinar en aquells moments, traslladant tranquil·litat al veïnat perquè la situació es va donar ràpidament per controlada. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. El jutjat d’instrucció ha decretat el secret de les actuacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: