Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Subirats per un delicte contra la salut pública

Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Subirats per un delicte contra la salut pública

El detingut portava en el vehicle una arma blanca i una d’aire comprimit modificades, haixix, metaanfetamina, marihuana i 435 euros en bitllets fraccionats resultants presumptament de la venda de drogues

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir el dimarts 28 d’abril un home de nacionalitat espanyola, de 34 anys i veí de Subirats com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic de drogues.

En un control de pas policial, al terme municipal de Subirats, els Mossos van aturar una furgoneta de l’interior de la qual sortia una forta olor a marihuana, fet que els va fer pensar que podien transportar substàncies estupefaents.

Els agents van escorcollar meticulosament el vehicle i van localitzar dues peces de haixix, amb un pes de 12,30 grams, dos embolcalls que contenien 8,4 grams de metanfetamina en pols, dos cabdells de marihuana amb un pes de 4 grams i 435 euros fraccionats en bitllets de 10 i 20 €, ocults en diferents indrets del vehicle. A més, dins de la cabina i accessible al conductor portava 22 cartutxos de munició del calibre 444, una escopeta retallada d’aire comprimit i una arma punxant tipus ganivet amagada en una targeta d’una mida similar a una tarja de crèdit.

Per tots aquests indicis els agents van detenir l’home per un delicte contra la salut pública, en la seva vessant de tràfic de drogues i li van comissar i denunciar per les armes i la munició que era portador.

Cal destacar que en el moment de la detenció l’arma la duia municionada a l’abast del conductor i que la munició que portava la munició és metàl·lica i pot ser emprada en un arma llarga tipus rifle.

L’arrestat, amb residència en el mateix municipi, ha estat posat en llibertat i serà citat en breu per l’autoritat judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: