Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos convoca trobades públiques per debatre i opinar sobre la situació de l’habitatge

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos està duent a terme un procés de participació ciutadana per incorporar la visió de la ciutadania a la planificació de l’habitatge al municipi.

Amb el lema ‘Opina, t’escoltem’ l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos convida a la participació de la ciutadania per a l’elaboració del Pla Local de l’Habitatge. Aquest és un document de planificació i programació de les polítiques municipals en matèria d’habitatge a dur a terme en els pròxims 6 anys.

Des de l’Ajuntament es considera important que la ciutadania pugui expressar les seves opinions sobre temes com l’ocupació dels habitatges, la tipologia de construccions que s’han de projectar en un futur, el parc d’habitatges de protecció oficial o els preus de lloguer entre altres temes.

Els plans fan primer una radiografia i anàlisi del parc d’habitatges existent al municipi, tant des del punt de vista de les seves característiques físiques, com dels tipus d’usos que tenen, les propietats i l’adequació i el compliment de la normativa d’edificació. La diagnosi prèvia del municipi està penjada a la pàgina web municipal i es pot consultar, si es desitja, per assistir a les trobades.

Les trobades obertes a la ciutadania es duran a terme el proper dimecres 6 d’octubre a 2/4 de 7 de la tarda al Molí del Foix i el dijous dia 7 a la mateixa hora a l’espai Antistiana de la Ràpita.

Les sessions són obertes a la tothom i les seves conclusions s’incorporaran als debats que s’han estan realitzant des de fa alguns mesos amb tècnics de l’Ajuntament, grups polítics amb representació municipal i entitats locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: