Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Elisenda Paluzie participarà als actes de la 4ª commemoració de l’1 d’octubre a Sant Sadurní

Elisenda Paluzie participarà als actes de la 4ª commemoració de l’1 d’octubre a Sant Sadurní

Aquest dissabte s’organitza a la Capital del Cava un acte de recordatori de l’1 d’octubre del 2017 organitzat per la territorial de l’ANC de Sant Sadurní i Òmnium Cultural.

Es comptarà amb la presència de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i de Blanca de Llobet d’Òmnium Cultural. Durant la vetllada hi haurà l’actuació de Fumat, la Coral Sant Sadurní, un recital de poemes i l’actuació del cantautor de les Terres de l’Ebre, Èric Vinaixa. L’acte tindrà lloc al Parc de la Bòbila, a partir de dos quarts de vuit del vespre, amb l’objectiu de complir amb tota la normativa Covid. Durant l’acte hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans i no hi faltaran tampoc les copes de cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: