Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca suma la primera victòria de la temporada davant el Castelldefels (0-2)

Els vilafranquins van superar el Castelldefels en un partit molt sòlid, amb una gran actuació defensiva, que va permetre aconseguir la primera victòria del curs

El FC Vilafranca va sumar la primera victòria de la temporada al camp dels Canyars de Castelldefels, i es va emportar els tres punts amb solvència al sumar una victòria per 0 a 2. Els d’Ivan Moreno va ser molt resolutius davant la porteria dels del Baix Llobregat i van mostrar un gran ordre en defensa.

Als minuts inicials, Alejandro Garcia va solucionar amb els punys una canonada de David Acedo. El primer gol es va produir al minut 42, amb la transformació d’un penal sofert per Jonatan Collado. Carlos Cano, enganyant el porter local, no va perdonar.

Els de casa van buscar l’empat en una falta penjada per Joan Cervós que va rebutjar el porter vilafranquí, i així és tancaven els primers 45 minuts. A la segona part, el Castelldefels va buscar l’empat amb insistència però el bon treball defensiu ho va evitar.

Al 13 de la segona va arribar el segon pels de l’Alt Penedès. Assistència a l’espai per Jonatan Collado, i aquest supera pel pal llarg a Alejandro Garcia. Collado va fer el que era el definitiu 0 a 2.

La propera jornada els vilafranquins descansaran i no tornaran a la competició el dissabte 2 d’octubre amb la visita del Figueres al Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: