Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper cap de setmana es presenta la quarta edició de l’‘Obrim Vilafranca’

‘Obrim Vilafranca’ és una experiència que mostra el patrimoni cultural de Vilafranca que sovint passa desapercebut ja que no acostuma a estar disponible per al públic.

Es poden visitar 17 espais de la vila on, en la majoria, hi haurà els propietaris o persones vinculades a cada espai que faran viure records insospitats i mostraran tresors culturals que amaga cada racó. L’horari de les visites és el dissabte de cinc de la tarda a nou del vespre i el diumenge de 10 del matí a dues del migdia. Tots els espais, per motius de seguretat, són amb reserva prèvia. Es poden reservar dues cases per jornada, és a dir dues dissabte i dues diumenge. Cada reserva només podrà ser per a dues persones, si són més les persones interessades s’hauran de fer més reserves i no es poden reservar les cases en horaris consecutius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: