Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El proper 11 de setembre es celebrarà la Diada Nacional de Catalunya a Sant Martí Sarroca

El proper 11 de setembre es celebrarà la Diada Nacional de Catalunya a Sant Martí Sarroca

A les 11 del matí tindrà lloc la penjada Institucional de la Senyera al balcó de l’Ajuntament, amb la col·laboració dels Músics per la Llibertat i la Coral Sarroca Nova.

Es podrà seguir en directe per l’Instagram de l’Ajuntament.
A les 17:14 h., repic de campanes, a càrrec de Josep Forcada, guia del castell, amb la col·laboració de Josep Maria Galimany i Alba Neher. El repic de campanes es repetirà el 18 de setembre, a la mateixa hora, per commemorar que Sant Martí Sarroca va caure a la Guerra de Successió una setmana després que a Barcelona.
A les set de la tarda, al pati del castell, espectacle musical “Amics”, un viatge a través de l’amistat, navegant per un riu d’humor, música i literatura. És un acte gratuït amb aforament limitat. Caldrà reserva prèvia a través de la icona “Inscripcions i Reserves” de l’APP Sant Martí Sarroca, disponible a Google Play i App Store.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: