Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat l’Hospital de Vilafranca

Pere Aragonés s’ha reunit aquest divendres al migdia amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

El president de la Generalitat estava acompanyat del conseller de Salut, Josep Maria Argimon. Ha visitat l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i s’ha reunit amb l’equip directiu del Consorci, encapçalat pel seu president, Jordi Cuyàs. En arribar a Vilafranca, el cap de l’Executiu i la resta d’autoritats han fet un recorregut per les instal·lacions del centre i, posteriorment, han mantingut la reunió de treball. A la visita també hi eren presents l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el delegat del Govern al Penedès, David Alquèzar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: