Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El premi Anna Maria de Saavedra enguany ha estat declarat desert

El jurat qualificador del V Premi Anna Maria de Saavedra, configurat per l’editor Ramon Nadal, els llibreters Quim Jubert i Jordi Romeu, i l’escriptora Berta Jardí, han acordat declarar-lo desert.

Per segon any consecutiu, doncs, el premi que té com a objectiu ajudar un autor penedesenc a publicar la seva primera obra literària ha quedat en blanc. Davant d’aquesta situació, els organitzadors de la convocatòria, Edicions i Propostes Culturals Andana i La Cultural Llibreria, han decidit obrir un temps de reflexió abans de decidir el futur del guardó que, des del primer moment, ha tingut el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
El premi Anna Maria de Saavedra es va convocar per primer cop l’any 2017 amb la idea d’ajudar un autor penedesenc a publicar la seva primera obra literària –ja sigui narrativa, poesia, teatre o assaig literari- que el servís per obrir-se camí en l’àmbit de la literatura catalana.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: