Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most Festival estrena seu a l’Uruguai amb la primera edició del ‘Most vino al Sur’

Del 22 al 26 de setembre el Most Festival torna a Sud-Amèrica per estrenar ara la seva primera edició a l’Uruguai.

Després de passar per terres argentines, el Most organitza aquests dies una nova versió del festival penedesenc que, sota el nom de Most vino al Sur, es pot viure per primera vegada a Canelones, la principal regió vitivinícola del país, i a Montevideo.

Aquesta iniciativa neix d’una estreta relació forjada entre els anys 2014 i 2018, arran d’un projecte de cooperació per al desenvolupament enoturístic que va unir Canelones i el Penedès. A Most vino al Sur, el festival exporta una selecció de pel·lícules que mostren la realitat vitivinícola catalana.

La programació també remarca el caràcter internacional del Most amb pel·lícules estrangeres que han competit al festival els darrers anys i inclou altres propostes de cinema català.
D’altra banda, com que el Most al Penedès es va haver de celebrar al juny, aquest mes de novembre, durant les dates habituals del festival, no hi haurà certamen. Però es podran veure pel·lícules sobre el món de la vinya i el vi en diferents sessions que tindran lloc al Vinseum.

Aquestes sessions seran anunciades properament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: