Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Liceo aixeca la Supercopa d’Espanya disputada a Sant Sadurní

Els gallecs repeteixen títol al mateix escenari que fa tres temporades, on també van superar al Barça a la final amb un resultat idèntic (3-2)

L’equip gallec es va imposar per 3-2 al Barça a la final disputada diumenge. Protagonisme clau de Jordi Adroher, que va marcar tres gols de falta directa, una actuació que li va valdre ser escollit MVP.

L’Ateneu ha estat l’escenari d’aquesta edició de la Supercopa d’Espanya, que s’ha pogut disputar amb presència de públic a la graderia. La competició ha coincidit amb el 40è aniversari del pavelló i 70 anys del Noia.

L’equip de Sant Sadurní, amfitrió, va caure eliminat a les semifinals de dissabte en perdre davant el Barça per 4-3, en un partit disputat que va començar amb un 0-2 a favor del conjunt entrenat per Pere Varias.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: