Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, a per la primera victòria de la temporada contra l’Olot al Municipal

L’equip d’Ivan Moreno va començar la lliga sumant un empat al Xevi Ramon. Dissabte, en plena Diada, els vilafranquins estrenen localia davant l’Olot

El FC Vilafranca va estrenar la lliga amb un empat (1-1) al camp del Vilassar de Mar. Un punt en l’inici oficial de la lliga de Tercera Divisió, gràcies a un gol d’Eric Via, que va servir per sobreposar-se al gol dels locals.

L’entrenador, Ivan Moreno, es mostrava satisfet amb la reacció de l’equip a l’encaixar el gol en contra. La falta de ritme competitiu va ser un factor determinant al llarg dels 90 minuts.

En la segona jornada de lliga, els vilafranquins jugaran a casa, en el primer partit com a local de la temporada. Dissabte, a les 17h el Vilafranca rep la visita de l’Olot, un dels equips més potents de la categoria i favorits a lluitar per l’ascens. Els de la Garrotxa venen de guanyar 3-1 davant el Castelldefels.

El partit es podrà seguir en directe, a partir de 3/4 de 5 de la tarda per Ràdio Vilafranca, amb locució d’Antoni Carbó i analisi tècnica de Xavi Sans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: