Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Digittècnic Vilafranca rep la visita del gegant italià Forte dei Marmi

Aquesta setmana el Patí jugarà dos partits de pretemporada a casa. Dijous (20:30h) contra el Capellades i dissabte (19:30h) contra el Forte dei Marmi

El Digittècnic Vilafranca va tornar als entrenaments el passat dimecres, 1 de setembre. Una setmana després, l’equip de Toni Porta es vestirà de curt per primera vegada amb els primers partits de pretemporada, entre els quals destaca la visita a la poliesportiva del gegant italià Forte dei Marmi.

Abans d’això, l’equip jugarà, també a casa, contra el Capellades. Serà aquest dijous, 9 de setembre, a les 20:30h. I dissabte, a les 19:30h, el plat fort, contra el Forte dei Marmi.

L’equip italià compta a les seves files amb les cares destacades de Pedrito Gil i Marc Gual, el qual s’acaba de incorporar recentment a la disciplina d’un dels millors equips del panorama europeu.

Tots dos partits podràn comptar amb la presència de públic a la Poliesportiva, amb un aforament màxim del 40%. L’accès al pavelló serà lliure i gratuït fins a completar les localitats permeses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: