Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El comerç de la vila espera anar recuperant la normalitat de cara a la temporada d’hivern

Aquest divendres a Vilafranca finalitza la que algunes persones denominen exageradament setmana del desert.

És la setmana després de la Festa Major, quan es nota una baixada intensa de l’activitat en general i en particular del comerç a Vilafranca.
Els primers dies de setembre coincideixen també amb el canvi de temporada i suposa un bon moment per fer vacances per al comerç. Tot i que aquesta setmana hi ha clarament una baixada en l’activitat, alguns comerços no acostumen a fer festa aquests dies i altres enguany han decidit obrir portes davant la circumstància de la covid. És el cas, per exemple, de Modes Serrano.
Segons comenta la presidenta de l’Associació Centre Vila aquest estiu no ha estat tant bo com el de l’any passant en quan a vendes, però s’han mantingut en un bon nivell.
Un ritme de vendes que es pot aplicar especialment al secor de roba i complements. En el cas de Modes Serrano, pel que té a veure amb les maletes, sí que han notat un cert repunt de vendes davant l’increment dels penedesencs que s’han animat a fer turisme.
El comerç es disposa ara a encarar la temporada d’hivern amb l’esperança que mia, en mica, la situació es vagi normalitzant.
Donades les afectacions sofertes durant el darrer any a causa de la crisi sanitària i l’impacte que ha produït en les vendes, des dels diferents sectors s’ha demanat mantenir la celebració del mercat dels dissabtes aquest cap de setmana. Així, malgrat que és un dia festiu a Catalunya, aquest dissabte 11 de setembre hi haurà mercat a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: