Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos incendis amb ferits lleus a Vilafranca i Olèrdola

Aquest dimecres a la tarda es va produir un incendi en el pis d’un bloc al barri de la Girada de Vilafranca i un altre en una nau d’Olèrdola.

El foc es va produir passades les cinc de la tarda en un habitatge del bloc situat al carrer Josep Tarradellas número 16-22. Va cremar una habitació d’un pis dels baixos de l’edifici. Segons els Bombers de la Generalitat hi va haver deu persones que van ser ateses in situ per inhalació de fum i dues van ser traslladades a l’hospital en caràcter lleu. 6 vehicles dels bombers i diversos vehicles d’altres cossos d’emergències es van traslladar al lloc dels fets i en mitja hora l’incendi es va donar per controlat.
Una estona més tard es va declarar un altre incendi en una nau d’un polígon industrial al municipi d’Olèrdola. Els bombers van rebre l’avís a dos quarts de set de la tarda i 13 dotacions van estar treballant en l’extinció d’un foc en una una nau industrial. El foc va afectar una pila de plàstics i un bidó. Efectius del SEM van traslladar a l’hospital a una persona intoxicada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: