Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos anys després, els Castellers de Vilafranca tornen a organitzar la popular Pedalada Verda

Dos anys després, els Castellers de Vilafranca tornen a organitzar la popular Pedalada Verda

Després de renunciar-hi l’any passat per la pandèmia, els Castellers de Vilafranca tornen a organitzar una de les activitats socials fixes en el mes de setembre per la colla com és la Pedalada Verda.

Es tracta d’una activitat emmarcada dins la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible. Fa més de 20 anys que els Castellers de Vilafranca l’organitzen, i any rere any aplega centenars de persones en bicicleta pels carrers de Vilafranca. Aquest any, ho fan amb la col·laboració d’Esports Prieto. Enguany, serà aquest diumenge. La sortida serà a les 10 del matí a la Rambla de Sant Francesc. Per qüestions de seguretat sanitària, és imprescindible que tothom que hi vulgui participar enviï un correu electrònic a A més, l’ús de la mascareta serà obligatori tant a la sortida com a l’arribada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: