Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un veí de Sant Quintí de Mediona per amenaces homòfobes a un jove

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 35 anys i veí de Sant Quintí per un delicte d’odi i amenaces homòfobes.

Els fets van passar el 7 de juliol en un parc aquàtic de Lloret de Mar, quan la víctima estava amb uns amics, en una excursió per promoure la diversitat. La víctima es va trobar a la zona dels lavabos amb quatre homes que van començar a riure’s d’ell per la seva condició sexual. Entre ells hi havia el detingut que el va insultar. Unes hores més tard, l’agressor es va tornar a trobar la víctima a la zona dels tobogans i l’home va passar a les amenaces de mort amb la intenció d’agredir al noi, mentre el seguia insultant per la seva condició sexual. La víctima i l’educadora, que estava amb ell, van poder desfer-se de l’atacant i, després de denunciar els fets als responsables del parc, van acabar marxant de la instal·lació. Els Mossos es van fer càrrec de la investigació i, a través dels testimonis i les càmeres de seguretat, han pogut localitzar l’agressor a qui han acabat detenint per un delicte d’odi. Es tracta d’un home amb nombrosos antecedents i que serà citat properament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: