Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dàmaris Gelabert omple de gom a gom el teatre del Casal amb el seu espectacle ‘Mou el cos’

Un dels concerts més esperats pel públic familiar era, sens dubte, el de la Dàmaris Gelabert.

Va ser un dels primers espectacles festamajorencs en exhaurir entrades. Famílies i infants van omplir de gom a gom la platea del teatre del Casal Societat la Principal per gaudir de la nova proposta de Gelabert: ‘Mou el cos’.

Acompanyada de la seva banda, proposa a les famílies no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz… Un repertori basat en les seves cançons més populars i d’altres de noves en un format de luxe. ‘Mou el Cos’ compta amb la incorporació de dos joves cantants, el Julen i la Laia, i la participació de la Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes.

Tot i les mesures restrictives, la canalla va gaudir de l’espectacle amb un ambient alegre i festiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: