Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Consell Comarcal i Ajuntament de Gelida mostren la satisfacció per la supressió dels peatges

Ambdues entitats han fet públics comunicats on celebren la desaparició dels peatges, i l’Ajuntament de Gelida ofereix suport als treballadors del municipi que hagin perdut el seu lloc de treball.

A través de sengles comunicats, les dues institucions han expressat el fet positiu que representa que després de 50 anys per fi des del passat 1 de setembre des del Penedès es pugui fer el trajecte cap a Barcelona i cap a Tarragona sense haver de pagar a les casetes del peatge.

Xavier Lluch remarca en la nota que ha fet pública el Consell Comarcal que d’aquesta manera la comarcal guanya competitivitat per les seves empreses, connectivitat territorial, i facilita un altre model de mobilitat, que si bé pot tenir alguna afectació econòmica per alguns ajuntaments, encara més s’ha de tenir en compte els beneficis que representa per a tots els veïns i veïnes de la comarca.

De la seva banda, també a través d’un comunicat, l’Ajuntament de Gelida ha mostrat la seva satisfacció per la supressió de les barreres del peatge, tot reconeixent que les autopistes han significat un clar avantatge per al desenvolupament econòmic del país i per a la mobilitat. També, recorden, han comportat llocs de feina per a molts veïns i veïnes de Gelida. En aquest sentit, l’Ajuntament vol mostrar la seva solidaritat i suport en el tràngol de la pèrdua de la feina que avui pateixen les persones treballadores d’autopistes. Des de l’ajuntament es posen a la seva disposició en tot el que puguin contribuir en l’acompanyament de la recerca d’una nova feina des del servei local d’Ocupació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: