Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ciutadans no assistirà als actes institucionals de la Diada de Catalunya a Vilafranca

El grup municipal de Ciutadans a Vilafranca ha anunciat que no assistirà als actes institucionals de la Diada de Catalunya.

En opinió del regidor, Eladio García, ‘la Diada no és una festivitat inclusiva i de tots els catalans perquè els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta jornada organitzant actes que exclouen a més de la meitat dels catalans’. García assegura que Cs aposta per una celebració de l’11 de Setembre ‘inclusiva i representativa de tots els catalans’ i que ‘no estigui instrumentalitzada pels partits independentistes que han segrestat la Diada aquests últims anys’. Eladio García recorda que Cs ha proposat traslladar la festivitat a la Diada de Sant Jordi ja que és ‘un exemple real d’inclusió per a tothom’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: