Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç molt positiu de la Festa del Barri del Poble Nou

L’Associació de Veïns va haver d’ajornar la celebració el passat mes de juny per la situació de pandèmia i va recuperar els actes previstos aquest darrer cap de setmana de setembre.

Aquest cap de setmana, el parc del Tívoli va acollir una nova edició de la Festa del Barri del Poble Nou.
Tot plegat va arrencar el divendres al vespre amb el Pregó a càrrec del Taller d’Assaig de Teatre dirigits per Valeri Laguna.
Després del pregó, es va llençar la traca d’inici de Festa a càrrec d’Els 3 Mosqueters, es va fer un monòleg a càrrec d’Edu Mutante.

Dissabte va ser el torn d’un espectacle d’animació infantil al matí, a la tarda mostra de balls del Casal d’Avis i el Grup de Gimnastes de l’Associació i a la nit concert amb el grup ‘Duet d’Ambient’.

L’endemà diumenge al matí al Parc Tivoli es va fer una missa de la Festa del Barri presidida per mossèn Xavier Aymerich, amb la col·laboració de la Coral Kandenit que en acabar va oferir un concert. Després van actuar els Falcons de Vilafranca en la que va ser la seva primera actuació amb tota la colla després de la pandèmia.
Concretament, els Falcons van fer diverses figures: l’escala de de 8, 5 pilars de 3, la pira 5/5, ventalls, el 3 de 5 amb l’agulla, la torreta i un pilar de 4 aixecat per sota. El seu president, Oriol Udina, explicava que tot i que ara és final de temporada, toca agafar el ritme. La temporada falconera, de fet, no acabarà fins al desembre amb els actes i l’actuació d’aniversari.

A les 12 va ser el torn de les sardanes amb la Cobla Catània i per acabar els actes de la festa del barri del Poble Nou, diumenge al vespre es va fer un concert d’havaneres a càrrec del Grup Xató de Vilafranca.

El president de l’AVV del Poble Nou, Josep Maria Tobella, explicava que estaven molt contents i definia la festa d’enguany com a apoteòsica.

Després de l’èxit de la convocatòria d’enguany, des de l’Associació de Veïns s’estan plantejant seriosament canviar les dates de la festa, que inicialment es feia el primer cap de setmana de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: