Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest cap de setmana hi ha un concert d’arpes al bosc de Subirats

Aquest cap de setmana hi ha un concert d’arpes al bosc de Subirats

La dinamitzadora cultural Rosa Vendrell proposa aquest diumenge al migdia un concert d’arpes als boscos del nucli de Can Sala d’El Pago.

Les arpistes són l’Ester Pinyol i la Caterina del Cerro, amb un programa variat.
Per informació i reserves cal trucar al telèfon 650 473 639. La trobada és a 2/4 de 12 del midgia per arribar caminant al lloc del concert, entre boscos i vinyes. Cal dur aigua, calçat còmode i una cadira plegable, tovallola o coixí, per gaudir amb la màxima comoditat i llibertat del so captivador de les arpes.
Ester Pinyol ha guanyat enguany el primer premi dins de la categoria d’arpa King’s Peak International Music Competition, el Grand Prix Global Genius Music en la categoria d’arpa i el segon premi en la categoria d’arpa Medici Music Competition. És membre de l’Orquestra Camera Musicae i actualment col·labora amb diverses orquestres professionals. És professora d’arpa del Conservatori de Música de Vilanova i de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla.
Caterina del Cerro actua com a solista en esdeveniments culturals i socials i col·labora amb l’orquestra Harmonia. També ha treballat amb la Jove Orquestra de Vilafranca i l’Orquestra de Sant Cugat del Vallès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: