Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Penedès inicia un seguit d’actes per celebrar el seu 20è aniversari

L’entitat celebra els seus 20 anys de presència al territori, fent un repàs de les accions dutes a terme però també estudiant projectes de futur.

La data s’esqueia l’any passat, però es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia. Ara, l’entitat engega tot un seguit d’activitats per recordar aquestes dues dècades de presència al Penedès i Garraf. El seu president, Joan Parra, comentava que es tracta de fer un repàs al que s’ha fet, però també de fer una mirada endavant amb els nous reptes que planteja la societat.

El primer dels actes es farà aquest proper 30 de setembre amb una xerrada amb el president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia. La intenció és fer un acte al mes fins el març de 2022 per anar oferint reflexions sobre l’evolució dels drets humans.

Una de les qüestions a les que es vol prestar especial atenció per exemple és la situació dels menors no acompanyats acollits en centres, i que en fer els 18 anys es troben desemparats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: