Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
70 anys de la secció de Belles Arts del Casal, en una exposició a la Capella de Sant Joan

70 anys de la secció de Belles Arts del Casal, en una exposició a la Capella de Sant Joan

Aquest divendres 17 de setembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la Capella de Sant Joan, l’acte inaugural de l’exposició que commemora el 70è Aniversari de la Secció de Belles Arts del Casal.

L’exposició s’articula en dues tipologies d’obres: les que recorren les dues parets laterals de la capella i la instal·lació, i les obres exposades a l’absis.

Pel que fa a les primeres, són obres realitzades en paper, pintades en tinta xinesa i pintura acrílica, amb motius vegetals orientals, amb tècniques clàssiques (pintura feta amb pinzell) i noves, i usant la tessel·lació (amb patrons i formes geomètriques) i el plegat.

Pel que fa referència a les obres exposades a l’absis, són peces pintades a l’oli sobre fusta, que recreen i revisiten obres de dos pintors de finals del segle XIX i principis de segle XX, l’anglès John William Waterhouse i el francès William Adolphe Bouguerau, amb nous formats i procediments actuals, tot donant-ne una visió i interpretació diferent d’allò considerat clàssic.

L’exposició queda completada per fotografies en blanc i negre que mostren fragments d’aquests setanta anys dedicats a l’estimació, l’estudi i la pràctica artística.

Aquest divendres hi haurà l’acte inaugural d’aquesta exposició que es podrà visitar fins al 31 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: