Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres municipis de l’Alt Penedès finalitzen les obres de millora dels seus polígons industrials

Tres municipis de l’Alt Penedès finalitzen les obres de millora dels seus polígons industrials

Aquestes millores tindran un impacte directe en 107 empreses d’aquests polígons, que ocupen un total de 1.254 persones treballadores a la comarca.

En el marc de la segona edició del Pla de Modernització de Polígons, que impulsa la Diputació de Barcelona, els municipis de la comarca de l’Alt Penedès de Sant Cugat Sesgarrigues, Les Cabanyes i Sant Quintí de Mediona han finalitzat les obres d’adequació dels seus respectius polígons d’activitat econòmica, incorporant millores en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores.
El municipi de Sant Quintí ha finalitzat les obres de millora dels polígons Vinyets-Fogars 1, Vinyets-Fogars 2 i Riudesa. Les actuacions executades han suposat millores notables en la mobilitat, l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental. El cost total del projecte ha estat de 181.000 €, dels quals EL 74% han estat aportats per la Diputació i la resta per l’Ajuntament. D’altra banda, el municipi de Les Cabanyes ha finalitzat les obres de millora de La Plana d’en Florit. Aquestes actuacions executades suposaran també millores notables en la mobilitat i l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental. El cost total del projecte ha estat de 106.000 euros, dels quals el 85% han estat aportats per la Diputació.
Per la seva part, el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues, amb la participació d’Avinyonet, ha finalitzat les obres de millora dels polígons La Masia a Sant Cugat i Can Merlines i La Carrerada a Avinyonet. L’actuació realitzada ha estat la construcció d’una rotonda i la seva connexió als vials dels 3 polígons des de la ctra. N-340. Les obres han requerit també la canalització d’aigües, senyalització vertical i horitzontal i la instal·lació d’enllumenat. En aquest cas, l’actuació executada han suposat millores notables en la mobilitat amb l’objectiu de reduir els accidents de trànsit d’aquests polígons industrials. El cost total ha estat de 756.000 €, dels quals el 95% han estat aportats per la Diputació i la resta per les empreses dels polígons. Aquestes millores tindran impacte a les 61 empreses d’aquests polígons, que ocupen un total de 795 treballadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: