Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelles de Foix celebrarà la seva Festa Major del 20 al 25 d’agost

Torrelles de Foix celebrarà la seva Festa Major del 20 al 25 d’agost

La festa es durà a terme en un context de contenció, sota mesures de seguretat sanitàries i amb control d’aforament.

La programació d’activitats s’esponjarà al llarg de sis dies i comptarà amb concerts, activitats i propostes lúdiques per a tots els públics. La Festa Major donarà el tret de sortida oficial el divendres 20 d’agost amb el pregó i la Nit de foc a càrrec dels Diables de Torrelles de Foix. El cap de setmana s’intensificaran la programació amb activitats esportives, de cultura popular i concerts . La Festa Major es clourà el dimecres 25 d’agost amb la tradicional missa oficiada pel bisbe de Girona i torrellenc, Francesc Pardo, i el repic de campanes i tronada amb què es posarà punt i final als actes de celebració.

L’Ajuntament vol agrair sincerament la tasca de la Comissió de Festes, entitats, col·laboradors i persones voluntàries que faran possible l’organització de la Festa Major malgrat les dificultats que planteja la situació actual.

El programa de la Festa Major de Torrelles es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: