Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cinquè lloc per Toni Ponce i l’equip de relleus del 4×50 lliures mixt

Cinquè lloc per Toni Ponce i l’equip de relleus del 4×50 lliures mixt

Segona prova del dia per Toni Ponce, que aquest matí havia quedat sisè a la final dels 100m lliures S5

En la tercera prova disputada per Toni Ponce en aquests Jocs Paralímpics de Tòquio, el nedador vilafranquí, juntament amb Teresa Perales, Marta Fernández i David Sánchez, han quedat en cinquè lloc amb un temps de 2:25:66.

Aquest resultat es suma a la plata aconseguida dimecres en els 200m lliures i el sisè lloc en els 100m lliures S5, disputats al matí de dijous, amb un temps d’1:13:47. A les sèries, disputades durant la matinada, Ponce havia aconseguit el bitllet per la final, quedant en segon lloc amb un crono d’1:13:33. Per davant queden més proves per disputar.

Caldrà estar atents a dissabte als 100m braça SB5, on Ponce té moltes opcions de sumar una nova medalla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: